Over

Wij helpen u graag!

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Duiven

Is uw riool of afvoer verstopt geraakt? Dat is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun riool- en afvoerverstoppingen afgeholpen!
De vakmannen van Ontstoppingsdienst Duiven zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van riolen en afvoeren. Met onze nieuwste rioolmachines kunnen wij de meeste verstoppingen binnen no-time verhelpen.

Daarnaast is Ontstoppingsdienst Duiven gespecialiseerd in het uitvoeren van rioolinspecties en rioolreinigingen. Tevens kunt u ons ook bereiken wanneer uw riool vervangen of gerepareerd moet worden.

Wij hanteren een vaste werkwijze. U kunt telefonisch een afspraak maken met onze telefoniste. Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wij zullen direct aan de slag gaan wanneer u ons akkoord geeft. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen drie kwartier klaar! Uiteraard ruimen wij na afloop van de ontstopping alles weer netjes op.

Wij zijn werkzaam in Duiven en omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u in Duiven woont. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening!

Zit uw riool of afvoer verstopt? Wat vervelend. Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Duiven door te bellen naar 0316 201 936. Wij staan voor u klaar!

Riool Ontstoppingsdienst Duiven
Ontstoppingsbedrijf Duiven

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Duiven
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Duiven rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0316 201 936

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Duiven

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Duiven

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Duiven!

Afvoer Ontstoppen Duiven

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Duiven

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Duiven

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Duiven

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Duiven

Ontstoppingsdienst Duiven is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Duiven via 0316 201 936.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Duiven te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Ontstoppingsdienst Duiven komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Duiven via 0316 201 936!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja! U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0316 201 936.

Heeft u nog wel te maken met een verstopping? Ontstoppingsdienst Duiven komt graag uw verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Duiven via 0316 201 936!

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het afgesproken tijdstip dat met u telefonisch besproken. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op via 0316 201 936 met onze collega.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse komt, kan hij een goede inschatting maken van het probleem. Vervolgens wordt er een prijsopgave gegeven van de geadviseerde werkzaamheden. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord bent.

Ontstoppingsdienst Duiven komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Duiven via 0316 201 936!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. Tevens kunt u deze telefonisch bespreken met onze telefoniste.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Heeft u vragen over de tarieven van Ontstoppingsdienst Duiven? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Duiven via 0316 201 936!

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt contant betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te pinnen of per IDEAL te betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar pin of IDEAL. Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze collega via 0316 201 936. Ontstoppingsdienst Duiven helpt u graag!

Ontvang ik een factuur?

Zeker. Op het moment dat wij bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Duiven via 0316 201 936.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur van Ontstoppingsdienst Duiven ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsdienst Duiven via 0316 201 936. Ontstoppingsbedrijf Duiven staat voor u klaar!

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Duiven uit?
Wij kunnen u helpen met alle verstoppingen in het riool of een afvoer. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u een afspraak om één van de bovenstaande diensten uit te laten voeren door Ontstoppingsdienst Duiven? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Duiven via 0316 201 936!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Duiven en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Wilt u uw verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben? Bel dan nu voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Duiven via 0316 201 936.